ΠΤΗΣΕΙΣ
ΠΤΗΣΕΙΣ

Μέχρι και 950 αεροπορικές εταιρείες  στο ίδιο σημείο.

Εσείς πείτε μας που θέλετε να πάτε, και εμείς θα κάνουμε αναζήτηση μέσα από εκατοντάδες συνδέσεις και θα επιλέξουμε τις πιο επωφελείς προσφορές. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa, ή ίσως Qatar Airways; Στην εφαρμογή σας θα βρείτε όχι μόνο τους κλασικούς, αλλά επίσης χαμηλού κόστους και τσάρτερ αερομεταφορείς. Η κράτηση πτήσεων είναι τώρα ευκολότερη από πριν!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ξενοδοχεία

και διαμερίσματα.

Φθηνή διαμονή στο εξωτερικό; Εμείς έχουμε αυτό που ψάχνετε! Η εφαρμογή της eSky για κινητά σημαίνει τα καλύτερα ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε κοντινή απόσταση. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για αυτά – τιμές, διαθεσιμότητα δωματίων, παροχές ή κριτικές πελατών – στο ίδιο σημείο. Βρείτε το κοντινότερο ξενοδοχείο και χαλαρώστε όπως εσείς επιθυμείτε!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο.

Ψάχνετε ένα φθηνό μέσο μεταφοράς για να πάτε στο ξενοδοχείο και στο αεροδρόμιο; Ή ίσως σας αρέσει να θαυμάζετε τα αξιοθέατα, ενώ κάθεστε άνετα στη θέση του οδηγού;Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι θέμα δευτερολέπτων, όπου κι αν βρίσκεστε! Στην εφαρμογή της eSky για κινητά έχουμε προσφορές από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων από όλον τον κόσμο.

ΠΤΗΣΗ + ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΠΤΗΣΗ + ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Πακέτα Πτήση + Ξενοδοχείο σε εκπληκτικές τιμές.

Φροντίζουμε τους χρήστες μας πλήρως, γι’ αυτό στην εφαρμογή της eSky για κινητά προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα που περιλαμβάνουν πτήση και ξενοδοχείο, που διατίθενται σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Διαλέξτε προορισμό, κάντε κράτηση των εισιτηρίων και νιώστε πιο χαρούμενοι με την έκπτωση 30% για διαμονή σε ένα από πάνω από ένα εκατομμύριο υπέροχα ξενοδοχεία!

MULTILINE
MULTILINE

Ταξιδέψτε με την τεχνολογία Virtual Interlining

Με την εφαρμογή της eSky για κινητά μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει πτήσεις διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, ακόμη κι αν αυτές δεν συνεργάζονται σε καθημερινή βάση. Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές, εξοικονομήστε χρόνο χάρη στις πιο ολιγόωρες στάσεις και νιώστε ασφαλείς με την ασφάλιση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κάνετε μια κράτηση!

Εκπληκτικές προσφορές

Λάβετε προσφορές επιλεγμένες μόνο για τους χρήστες της εφαρμογής της eSky για κινητά και κάνετε κράτηση εισιτηρίων σε μοναδικές, πολύ χαμηλότερες τιμές. Ακόμη και για την ίδια μέρα!
 

Άνετες κρατήσεις

Η εφαρμογή μας είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε κράτηση πτήσεων, ξενοδοχείων και αυτοκινήτων. Δημιουργήστε λογαριασμό στην eSky και διαχειριστείτε τα ταξίδια σας με ευκολία.
 

Ασφαλές ταξίδι

Η εφαρμογή μας δημιουργήθηκε από έμπειρους επαγγελματίες που εφάρμοσαν υπερσύγχρονα μέτρα ασφάλειας. Διαθέτουμε επίσης ξεχωριστό τηλεφωνικό αριθμό για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.
 

Παρακολουθείστε την οπτικοακουστική περιήγηση στην εφαρμογή μας!

Μάθετε πως να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Προβολή
Οι αξιολογήσεις μας

Οι απόψεις τωνχρηστών μας